Onze missie

Een optimale en persoonlijke service voor alle ICT binnen uw bedrijf, zonder beperkingen.

Over ons

Sinpro is al meer dan 10 jaar uw vertrouwde partner in ICT. Al van bij de oprichting van het bedrijf stond een persoonlijke service centraal, wat ertoe leidt dat ons team er dagelijks naar blijft streven om elke klant een persoonlijke service aan te bieden. Hierbij zijn openheid en wederzijds respect belangrijke kernwoorden.

Bij dringende vragen omtrent uw hard- of software kunt u ons tijdens de kantooruren steeds rechtstreeks bereiken, waarna u ook onmiddellijk te woord wordt gestaan en alles meteen in het werk wordt gesteld om uw vraag zo snel als mogelijk te beantwoorden en op te lossen. Bij Sinpro zijn onze klanten geen nummers, maar worden ze steeds persoonlijk benaderd! Het aanbieden van een uitstekende dienstverlening is en blijft dan ook de belangrijkste missie.

Onze service

Door onze partnerships met de meest vooraanstaande leveranciers binnen onze sector kunnen wij een garantie bieden op hoogwaardige producten. Dit in combinatie met de uitgebreide kennis van ons team kan u als klant rekenen op een uitstekende dienstverlening . Onze mensen dragen competentie en service hoog in het vaandel, wat resulteert in een intensieve samenwerking waarin zowel profijt, respect als vertrouwen centraal staan.

De slogan van Sinpro is ‘ICT Services & Development’, wat kort en bondig onze core business aantoont. Naast de informatica-, netwerk- en ICT-ontwikkelingsindustrie, richt Sinpro zich eveneens op de beveiligingsindustrie. Het bedrijf vertrekt vanuit een uniek concept met het netwerk als centrale spil, maar biedt uiteindelijk een alles-in-één-oplossing voor zowel informatica, camerabewaking als VoIP. Zelf indien uw huidige infrastructuur op het eerste zicht niet voldoet aan de nieuwste technologieën, zullen wij op zoek gaan naar producten en diensten die zodanig flexibel zijn dat ze probleemloos kunnen worden ingebouwd in uw bestaande infrastructuur. Door de integratie van alle systemen op één niveau bespaart u dan ook sterk op materialen en installatiekosten. Verhoog uw rendement door zaken te doen met één partner die zorgt voor een all-in-one concept!

Sinpro streeft naar een samenwerking op lange termijn met elk van zijn klanten en wil de vertrouwenspartner zijn die de vereisten inzake ICT en business perfect weet te verenigen.