Onze diensten

Sinpro heeft zich van in het begin gericht op de diensten die noodzakelijk zijn om de interne werking van bedrijven te garanderen en de externe communicatie te optimaliseren. Door onze jarenlange ervaring in de sector, kunnen we een oplossing aanbieden op basis van performante softwarepakketten. Een goede verstandhouding met onze leveranciers bezorgt ons steeds de laatste updates, waardoor wij de best mogelijke service kunnen voorzien.

Telecom

VoIP telefonie is dé flexibele telecommunicatie oplossing voor zowel zelfstandigen en KMO’s als grote multinationals.

Het enorme voordeel voor kleinere bedrijven is dat zij dezelfde flexibiliteit kunnen genieten als de multinationals zonder daarvoor astronomische bedragen te moeten neerleggen, mede door zowel de lage instapkosten als het ‘pay as you grow’ principe. VoIP zorgt gemiddeld voor een prijsdaling van 30 tot 70%!

Lees meer

Managed services

Via ons managed services programma kan u op ons rekenen om uw infrastructuur gezond en up-to-date te houden.

Dit gebeurt volledig op maat van uw noden en behoeften.  Hierdoor loopt u minder risico door verouderde software, overbelaste servers, virussen, … en blijft uw continuïteit zo optimaal mogelijk.

Lees meer

Development

Een interactieve website op maat van de klant, daar kunt u bij ons op rekenen. Ons principe van design-first, houdt in dat we pas beginnen bouwen als de klant volledig overtuigd is van ons ontwerp.

Onze websites zijn steeds mobielvriendelijk en daarnaast dragen we SEO hoog in het vaandel.  Hierdoor scoort u beter bij Google, wat uiteindelijk resulteert in een hogere omzet.  Maar ook na het opleveren van een nieuwe of aangepaste website, begeleiden we u graag verder bij het onderhouden van uw website.

Lees meer

IT

Onze algemene IT diensten zijn de perfecte aanvulling op onze andere pakketten.

Deze omvatten alles van beveiliging en consultancy, tot onze eigen helpdesk en cloud oplossingen voor uw IT infrastructuur. Alles om uw bedrijf efficiënter te laten draaien.

Lees meer

Meer informatie?

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons