Development

Begeleiding en implementatie van uw website, webshop en webapplicatie.

Uw online aanwezigheid in de kijker zetten door een professionele website of webshop met aandacht voor SEO, waardoor u hoger bij google scoort.  Heeft u al een bestaande website, dan kan u deze bij ons hosten en laten analyseren, of deze wel optimaal opgezet is.

Een goed project begint bij een goed gesprek, waarbij we uw doelstellingen en verwachtingen komen opmeten.  Doorheen het proces koppelen we dit regelmatig met u terug, zodat het eindresultaat volledig naar uw wensen is.

Web design

Een goede website begint bij een goede planning. We beginnen met een overleg met de klant, waarbij alle noden en wensen duidelijk gedefinieerd worden. Daarna gaan we over tot een ontwerp en pas wanneer de klant daar mee akkoord is, gaan we over tot het bouwen van de website. Door deze werkwijze zijn we zeker dat we een eindproduct kunnen afleveren dat volledig naar wens is van de klant.

Web development

Een webapplicatie kan de werking van uw bedrijf verbeteren door bepaalde processen te automatiseren. Hierdoor bespaart u geld en tijd waardoor u uw investering snel heeft terugverdiend. Doordat we de laaste webtechnologieën gebruiken, is alles te bereiken via uw browser en hoeft u geen speciale programma’s te installeren, alvorens u aan de slag kan gaan en werkt iedereen steeds op de laatste versie.

Onze digitale expertise stelt ons in staat om uw projecten tot in de puntjes af te werken.

Websites en webshops

Een mooie en functionele website of webshop is cruciaal om u te kunnen profileren als bedrijf. Het is meer dan een digitaal visitekaartje, waar uw contactgegevens te vinden zijn. Het is het verlengde van uw zaak, waarbij u uw producten en diensten in de kijker zet.

SEO

Search Engine Optimization. In het kort betekent dit dat u de kans vergroot dat potentiële klanten u terugvinden in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. De instellingen van uw website en uw bedrijf worden geoptimaliseerd zodat de zoekmachines een duidelijker beeld hebben van wat uw bedrijf is en doet, waardoor deze bij de correcte zoektermen weergegeven worden.

Web applicaties

Een web applicatie is een programma dat in de cloud draait en te benaderen is via een web browser, zoals bijvoorbeeld Internet Explorer. Zo’n applicatie wordt gebruikt voor veel toepassingen: de mensen in je bedrijf kunnen zo overal werken waar er internet is, je kan dit openstellen voor klanten om zo bepaalde informatie met hen te delen, je kan een dienst aanbieden waarbij klanten zich moeten registreren, … Van klantenbinding tot bedrijfsoptimalisatie, u bent bij ons aan het juiste adres.

Hosting

Doordat wij over onze eigen servers beschikken, kunnen wij uw website hosten tegen scherpe prijzen. Voor bekende CMS systemen zoals bijvoorbeeld WordPress, kunnen wij deze ook monitoren en optimaliseren zodat u steeds het meeste uit uw website haalt.

Meer informatie over onze aanpak?

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons