IT

U kan steeds een beroep doen op onze diensten om uw bedrijf verder te digitaliseren en te optimaliseren.

Sinpro is gespecialiseerd in IT-diensten voor kmo’s. We geven u graag advies op maat van uw behoeften, bouwen uw ICT-infrastructuur en netwerk uit, of onderhouden en beveiligen uw infrastructuur. Onze cloud oplossingen zorgen voor een kosten en risico vermindering en laten u met een gerust hart verder werken. Als uw IT partner helpen we uw zaak bloeien.

Begeleiding en raad op maat van uw onderneming.

Beveiliging

Om u te beschermen tegen de cryptolockers en wannacry virussen van nu en in de toekomst, is een simpele antivirus niet meer voldoende.  Hackers worden steeds inventiever en de virussen geavanceerder, maar is dit hetzelfde geval voor uw beveiliging?

Door onze partnership met Panda Security, kunnen wij u een oplossing aanbieden waardoor u optimaal beschermd bent.

Helpdesk

Een IT probleem komt nooit gelegen en vaak moet u te lang wachten op ondersteuning.  Bij ons krijgt u direct een gespecialiseerde helpdeskmedewerker aan de lijn, die u in 95% van de gevallen vanop afstand kan helpen.  Zo verliest u weinig tijd en kan uw bedrijf weer snel verder.

Netwerk en hardware

Sinpro verzorgt al jaren de infrastructuur van verschillende KMO’s en heeft daardoor een brede kennis opgebouwd. Wij kunnen u van A tot Z begeleiden in het opzetten en optimaliseren van een IT infrastructuur op maat van uw bedrijf.

Remote desktop

Uw infrastructuur in de cloud voor extra beveiliging en continuïteit.  Zo kan iedereen in uw bedrijf van overal werken, kunnen ze hun eigen laptop of pc gebruiken en hoeft er niet telkens zware hardware aan te schaffen om alle applicaties te kunnen draaien.  Ook diefstal, verlies of slijtage zorgen niet meer voor dataverlies, alles staat veilig in onze cloud omgeving.

Office 365

Wij zijn verdeler van Office 365, de Microsoft Office applicaties zoals Word, Excel en Outlook.  Deze draaien zowel in de cloud als op uw pc of mac en u heeft steeds toegang tot de laatste nieuwe versies.

Hardware

Wij begeleiden u in uw aankopen en uitbreidingen van uw bestaande infrastructuur, zodat u steeds de beste beslissing kan nemen.  Van laptops en tablets, tot servers en camera installaties.

Consultancy

Indien u voor een korte of langere periode wat extra hulp nodig heeft, kunnen wij steeds een ervaren consultant bij u ter plaatse sturen.