Managed services

Hoewel het gebruik van uw ICT infrastructuur steeds eenvoudiger wordt, is het beheer veel complexer geworden.

Daarom maken veel bedrijven gebruik van gespecialiseerde bureaus, die het beheer verzorgen en hen kunnen bijstaan in geval van nood. Heeft u geen IT dienst maar wilt u er wel op kunnen rekenen? Of heeft u nood aan wat extra mankracht? Wij kunnen op maat van uw bedrijf een oplossing aanbieden, van basis monitoring tot het volledige beheer van uw infrastructuur verzorgen.

Een optimale combinatie

Een goede werkomgeving begint bij uw IT infrastructuur, waarbij hardware en software afgesteld zijn op elkaar. Door deze balans te optimaliseren, spaart u zowel tijd als geld uit en kunt u met een gerust hart aan uw projecten werken. Maar een goed netwerk moet onderhouden worden want vroeg of laat kunnen er problemen opduiken. En die problemen kunnen u erg veel geld kosten, als deze niet snel verholpen kunnen worden.

Door de problemen op voorhand op te sporen, kunnen we deze snel elimineren zodat u er nauwelijks of geen last van ondervindt.

Proactief handelen

Hacken is tegenwoordig een business op zich en het zijn vaak de bedrijven die het het minst verwachten, die er slachtoffer van zijn. En door de nieuwe wetgeving, de GDPR, gaat deze business alleen maar groeien, aangezien de boetes veel strenger worden.

De meeste hackers maken gebruik van gaten in de beveiliging van netwerken die niet up-to-date zijn of door in te spelen op de menselijke factor. In beide gevallen kunnen wij u bijstaan, door uw beveiliging te optimaliseren en uw collega’s te coachen.

Door uw IT bij ons uit te spenderen kan u erop rekenen dat uw infrastructuur optimaal afgesteld is, wat u veel tijd en zorgen bespaart.

Onze pakketten

Essential security

5Maandelijks
 • Basis monitoring
 • Anti-virus
 • Patch management

Proactive desktop maintenance

15Maandelijks
 • Advanced monitoring
 • Anti-virus
 • Patch management
 • Proactive maintenance
 • Rapportering

Proactive server maintenance

70Maandelijks
 • Advanced monitoring
 • Anti-virus
 • Patch management
 • Proactive maintenance
 • Rapportering
 • Applicatie beheer

Systeembeheer en onderhoud

Het laatste waar u wakker van wil liggen, is van uw IT infrastructuur. Onze softwarepakketten zorgen ervoor dat u uw nachtrust niet meer zal moeten laten. Door onze monitoring software krijgen wij al melding van eventuele problemen, nog voor u het goed en wel door heeft. Op deze manier kunnen wij proactief reageren en ondervindt u zo weinig mogelijk last. Ook kunnen we u waarschuwen voor problemen in de toekomst, zoals bijvoorbeeld schijfruimte die bijna vol zit, een processor die gemiddeld tegen de 90% zit of een computer die regelmatig virussen binnenkrijgt. Zo kunnen wij u op voorhand verwittigen en moet u niet half-over-kop een oplossing voorzien. Ook belangrijke updates van uw server en computers worden zo snel mogelijk ingepland, zodat u zo weinig mogelijk risico loopt op beveiligingslekken.

Uw persoonlijke helpdesk

Een ICT probleem kan op ieder moment voorvallen en komt steeds ongelegen. Als u geen vaste IT’er in dienst heeft, kan dit uren tot dagen duren eer er iemand dit kan komen oplossen. Bij ons kan u kan terugvallen op ons team van system engineers met elk hun eigen specialiteiten, waardoor er steeds iemand zal zijn die u kan helpen met uw probleem. We hebben verschillende interessante formules, voor bedrijven die sporadisch een probleem hebben tot bedrijven die maandelijks een aantal uren support nodig hebben.

Meer informatie over onze verschillende pakketten?

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons